25.10.2022
Eksemplarisk håndtering af udfordringerne i forbindelse med pandemien

“TRAPO er en del af den tyske SMV-sektors præstationselite”, roser jurymedlem Prof. Dr. Nikolaus Franke fra Institut for iværksætteri og innovation ved Wiens økonomi- og erhvervsuniversitet.

Allerede i begyndelsen af året blev “TRAPO AG med hovedsæde i Gescher-Hochmoor efter en uafhængig udvælgelsesproces optaget i den eksklusive “Club of Excellence” af de 100 bedste innovatorer. Nu fulgte den konkrete evaluering af ekspertjuryen af den vigtigste pris i den tyske SMV-sektor.

I år, fortsætter Franke, var konkurrencen meget høj, og håndteringen af de udfordringer, som pandemien gav, var endnu mere imponerende. “Hvis bare de offentlige institutioner var lige så iværksætterorienterede”, lød hans kritiske holdning.
TRAPO havde styrket automatiseringen af forsyningssikkerhedssektorerne med målrettede innovationer: gennem transportshuttles, autonom lastning og losning af lastbiler og containere og en konsekvent fortsættelse af digitaliseringen. I TRAPO Digital Hub blev der samlet værktøjer, som tilbyder online support til idriftsættelse, forebyggende vedligeholdelse og service.

TRAPO’s karakterblad: den gennemsnitlige topkarakter, der blev forædlet med et “A+” på tre ud af fire områder: for innovationsfremmende topledelse, innovationsklima og innovative processer og organisation. Kun Ekstern orientering/åben innovation blev vurderet til “A-“.

“A”-karakteren gives til virksomheder, der har en usædvanlig professionel innovationsstyring, selv efter internationale standarder. “Virksomheder med denne rating sætter standarder”, siger Frank. “Sandsynligheden for fremtidig succes med innovation er meget stor.”

For at fastlægge bedømmelsen har repræsentanter for lærestolen for iværksætteri og innovation ved Wiens økonomi- og erhvervsuniversitet samt anerkendte akademikere som professor Dr. h.c. Reimund Neugebauer, formand for Fraunhofer-Gesellschaft, har gennemgået de indsendte ansøgninger, analyseret prøver og sammenlignet virksomheder. Innovationsklimaet, som bl.a. afspejles i det tekniske center TRAPO, det interne center for forskning og udvikling og det vellykkede samarbejde med RWTH Aachen University, blev udtrykkeligt fremhævet.

Virksomheden tager prisen som et incitament og et mandat til automatisering for fremtiden!

Tilmeld dig til nyhedsbrev